ΠΡΟΣΟΧΗ! To περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του inEvia.gr αποτελούν ιδιοκτησία του inEvia.gr και διατίθενται στους επισκέπτες του κόμβου αυστηρά και μόνον για προσωπική χρήση.  Απαγορεύεται η χρήση τους, σε οποιοδήποτε άλλο μέσο καθώς και για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς γραπτή άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. To inEvia.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο εξωτερικών κόμβων στους οποίους είναι πιθανό να οδηγούν συνδέσεις που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα αυτή.

Η επίσκεψη και χρήση της παρούσας ιστοσελίδας, προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρακάτω όρων χρήσης:

1. Οι υπηρεσίες που παρέχει η ιστοσελίδα, παρέχονται όπως είναι και χωρίς κανενός είδους εγγύηση (για την συνεχή και καλή λειτουργία κλπ.) H ιστοσελίδα inEvia.gr, δεν ομοιάζει, δεν μιμείται, δεν είναι παρεμφερής με καμία άλλη σελίδα στα γραφικά, στις λειτουργίες, στις υπηρεσίες ή στον τρόπο προβολής. Εάν υπάρχει οποιαδήποτε υπόνοια, να μη χρησιμοποιείται καθώς και να μην επικαλείται το όνομά της σε επιχειρήσεις,ιδιώτες ή ως μέσον πληροφόρησης.

2. Καταβάλλεται προσπάθεια ώστε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας να είναι έγκυρο, ωστόσο δεν δίδεται κανενός είδους εγγύηση για την απόλυτη εγκυρότητά του (την έλλειψη τυπογραφικών λθών 😉 κλπ.)

3. Η χρήση της ιστοσελίδας, πρέπει να γίνεται χωρίς κακόβουλες προθέσεις και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

4. Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες της ιστοσελίδας απευθύνονται σε ενήλικες, ή σε ανηλίκους άνω των 15 ετών που έχουν την γονική συναίνεση για να επισκέπτονται την ιστοσελίδα.

5. Κάθε χρήστης της ιστοσελίδας, είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για το περιεχόμενο (μηνύματα κλπ) που ενδέχεται να προσθέτει σε αυτήν.

6. Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας ενδέχεται να τροποποιεί ή να αφαιρεί περιεχόμενο που προσθέτουν οι χρήστες, οποτεδήποτε το κρίνει απαραίτητο και για οποιοδήποτε λόγο.

7. Για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες εξωτερικών δικτυακών τόπων, προς τους οποίους ενδέχεται να υπάρχει σύνδεσμος (link), ουδεμία ευθύνη φέρει ο παρόν δικτυακός τόπος.

8. Για την παροχή ορισμένων υπηρεσιών του, ο παρόν δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί cookies, ενώ ενδέχεται κατά περίπτωση να καταγράφει τη διεύθυνση IP του υπολογιστή που συνδέεται σε αυτόν.

9. Οι όροι χρήσης, ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς καμία προειδοποίηση.

10. Στο Live Support του inEvia.gr γίνεται ειλικρινής προσπάθεια εξυπηρέτησης των ενδιαφερομένων, χωρίς να δίδεται κάποια εγγύηση για την επιτυχία της προσπάθειας, την ποιότητα και την πιστότητα των πληροφοριών, καθώς αποτελούν πληροφορίες που δεν έχουν πάντα διασταυρωθεί και μας παρασχέθηκαν μέσω συνεργατών ή μηχανών αναζητήσεων, όπως μεταφέρονται στους ενδιαφερόμενους (χωρίς, από μέρους μας, τροποποίηση).

Η χρήση της ιστοσελίδας, πρέπει να γίνεται χωρίς κακόβουλες προθέσεις και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

/p

Αφήστε Σχόλιο